Sunday, May 09, 2004
Mat Rempit dan Mat Kereta buat hal lagi...

Aku betul-betul tension ngan Mat Rempit ngan Mat Kereta nie... Apa kejadahnya diaorang nie. Memekak pagi-pagi buta... Mintak-mintak ada yang accident baru diaorang senyap. Polis datang diarang senyap. Polis hilang diorang buat hal lagi. Siap ejek lagi kat polis. kalau aku jadi polis dah lama aku tembak orang yang ejek tu. Nasib baik aku bukan polis. Kurang ajar betul diaoarang nie. Tak hormat langsung. Bila aku 'report' kat polis, diorang kata kat bandar pun tengah sibuk race. Aku tanya kenapa polis tak buat sekatan? Pegawai polis tu kata tak boleh suka-suka buat sekatan. Kalau ada arahan baru boleh buat. Akhirnya doaku dimakbulkan pada jam 2.45 pagi tadi apabila dua buah kereta 'setan' tu 'accident' kat depan Sekolah Sains Tg. Agas. Padan muka! Nasib baik tak ada yang 'mampus' (geram!). Tapi aku tengok diaorang nie tak ada keinsafan langsung. Dalam pada orang-ramai sibuk 'menonton' 'accident' tu, Mat-mat Rempit tu mengambil kesempatan menunjukkan kehebatan diaoarang.

Posted at 04:07 am by anakmuar

skin het
February 23, 2005   07:04 PM PST
 
butuh bapak mak tiri kamu mat rempit kalau tak puas hati jom sekilo dengan penter jerung aku cam ner.kalau kamu tak berani aku kutuk kamu habis*2 camne kite jumper kat ipohhaiwe tapah ha ha ha ha ha hqa h ha tuwe kamu cipan. main tokok awaet camne kite main kobik pantat kalau menang.buth ,babi kamu cipan.
skin het
February 23, 2005   07:03 PM PST
 
butuh bapak mak tiri kamu mat rempit kalau tak puas hati jom sekilo dengan penter jerung aku cam ner.kalau kamu tak berani aku kutuk kamu habis*2 camne kite jumper kat ipohhaiwe tapah ha ha ha ha ha hqa h ha tuwe kamu cipan. main tokok awaet camne kite main kobik pantat kalau menang.buth ,babi kamu cipan.
boboy
February 23, 2005   06:56 PM PST
 
aku nak komen sikit bawak motortu jatuh saje nape ha kalau tak reti bulajar kat aku ok bye
Toopac
February 22, 2005   10:04 PM PST
 
::::::::: MAT REMPIT :::::::::::

bnyknye org cabar dlm kolums nih.....tp syg xde satu pun yg aku tgok btul2 main....Satu lagi.... Idup mat rempit KL & pntai timur... Fuck rempit Johor, Perak, Penang psl diorg punya rempit style lembab(johor), moto tah haper2 kaler(penang), poyo je lebih tp dlm sprint xde naik name pun(perak).. Org2 negeri ni balik pikir @ pindah negeri. Maluuu la klu aku jadik korang. -TAD1284-
an_2 Racing(KSK)
February 21, 2005   04:15 PM PST
 
Tue la masalah bebudak rempit suke nk tunjuk saper lg bagus.......Kene AZAN 3 kali kat telinge dorang nie baru ok kot.BANGANG sampai tingkat 18. NO REMPIT NO LIFE BABY>............ AKU DAK REMPIt GAK>>>>>TERUSKAN PERJUANGAN REMPiT JGN MENgALAH.OK>>>>>BADBOY>>>>KL MALII
AKi
February 21, 2005   01:22 PM PST
 
oOiiiii!!!!!!!!bdk2 rempit sekalian...jgn nak bebual gempak jer ar..dah mcm bodo dah aku tgk gaye korang ni..takah la korang nak blagak dgn moto standart korang..meh ar main ngan moto aku..(DAL MOTOR WORK)
AKi
February 21, 2005   01:22 PM PST
 
oOiiiii!!!!!!!!bdk2 rempit sekalian...jgn nak bebual gempak jer ar..dah mcm bodo dah aku tgk gaye korang ni..takah la korang nak blagak dgn moto standart korang..meh ar main ngan moto aku..(DAL MOTOR WORK)
AKi
February 21, 2005   01:22 PM PST
 
oOiiiii!!!!!!!!bdk2 rempit sekalian...jgn nak bebual gempak jer ar..dah mcm bodo dah aku tgk gaye korang ni..takah la korang nak blagak dgn moto standart korang..meh ar main ngan moto aku..(DAL MOTOR WORK)
Al_gnja
February 21, 2005   01:19 PM PST
 
korang takyah ar nak poyo2..setakat moto standart takyah ar nak bebual gempak..kalo brani meh trn bp test moto atuk sedare aku punye kekasih..hu3x..bodo bdk2 poyo rempit ni..bangang mcm blalang kunyit..senang citer ar,mik moto capuk ko kejo aku tengok!!!!!!!!!!
Al_gnja
February 21, 2005   01:18 PM PST
 
korang takyah ar nak poyo2..setakat moto standart takyah ar nak bebual gempak..kalo brani meh trn bp test moto atuk sedare aku punye kekasih..hu3x..bodo bdk2 poyo rempit ni..bangang mcm blalang kunyit..senang citer ar,mik moto capuk ko kejo aku tengok!!!!!!!!!!
Rempit Pencen
February 18, 2005   11:57 AM PST
 
kalau berani jom la main ngan moto aku...klau moto korang naik 210 kmj tu tak payah la..simpan ajela kat umah..
Rempit Pencen
February 18, 2005   11:54 AM PST
 
Hidup mat rempit.....jangn sampai tersepit....
Rempit Pencen
February 18, 2005   11:54 AM PST
 
Hidup mat rempit.....jangn sampai tersepit....
Rempit Pencen
February 18, 2005   11:54 AM PST
 
Hidup mat rempit.....jangn sampai tersepit....
wad2794
February 17, 2005   09:14 PM PST
 
aku tggu ko jumaat malam neh,,,kat town..rod standet je..bawak datg..
ajak
February 15, 2005   04:04 PM PST
 
hidup rempit prett....
Name tanbun n tasek motor.....
February 15, 2005   04:06 AM PST
 
ADU 8155 & ADE 2402 menanti di kg.Pandan,K.L........Yeahhh
nak motor power moh lekah antor motor kome kat bangkel spanar jaya....IPOH MALI TALA SOMBONG......Pada bebudak bangkel TAMBUN & TASEK RACING MOTOR hati semasa main tu..line kena jaga...
XXX
February 12, 2005   10:46 PM PST
 
KO INGAT MOTOR KO JE YANG KUAT!!! JOM TEST NGAN AKU TENGOK!! WA CABAR LU!! CHAMPAI ONnnn AMBIK MOTOR CABUK KO KEJAR AKU TENGOK!!!!!
-Criminal-
February 12, 2005   02:06 AM PST
 
X puas hati jom kita merempit kat selayang..batu 3.....depan stadium....depan megamall... higway c'derawasih... see yaa!!
-Criminal-
February 12, 2005   02:06 AM PST
 
X puas hati jom kita merempit kat selayang..batu 3.....depan stadium....depan megamall... higway c'derawasih... see yaa!!
arai jerung
February 11, 2005   10:43 PM PST
 
yang nak pegi marah budak rempit nie apasal x puas hati dtg trek batu 10 segamat . semua yang x puas hati ambik kereta dan motor cabuk engkau orang kite race .
Boboy_shot
February 11, 2005   08:06 PM PST
 
lepak kat pokok tmn cempakasari lagi best
ntah la
February 11, 2005   03:13 AM PST
 
korang cakap jer lebih.nak main takut.
oi
February 11, 2005   03:13 AM PST
 
hidup tol motor club
donat
February 9, 2005   11:23 PM PST
 
rempit untuk hidup
aku bdk apache dan pekida
February 9, 2005   03:31 AM PST
 
klau berani turun la maju junction aku cabar sume mat rempit ngan bdk sekuter...plat moto aku jgy1234..ada brani ka..mng dpt pahala..buat sedekah mangsa tsunami..aku bdk kung fu..member bong dan fifi,cika, mat sentul.,fentau..bye assalamualaikumw.b.t
legau_Ns
February 7, 2005   09:01 PM PST
 
kpd sume bebudak rempit...ader brani turun highway kg baru pd...stakat moto naik 200 baik simpan jer moto to..buat g pasar...125z merahhh....t.kemang...
Umar_Ns
February 7, 2005   08:07 PM PST
 
budak johor cakap besar jer , main tengok korang taknak punya , budak pd mesti lah pancing dulu kalau tidak korang tak dapat hadiah menangis pulak
(RemBo punyak budak)
umar_ns
February 7, 2005   08:03 PM PST
 
mat rempit lah nampak kelelakian
ntah ler
February 6, 2005   01:09 AM PST
 
bak datang tengok.kalo brani ler.
JOKI MAUT GANUU
February 5, 2005   01:06 PM PST
 
WOI, KLU BRANI GI LITAR SEPANG. AKU JOGHO 10KALI TURUT SITU MU SEME TAU DOK!!!
din beramboi
January 31, 2005   06:05 PM PST
 
semua mat rempit patut dah masuk kubur sbb hidup memekak nyusahkan org...u all tak layak dpt lesen dan patut dipenjara 200 tahun
apache
January 27, 2005   09:07 PM PST
 
mat rempit semua klau brani main kat kayu ara 3 pagi
kalah buka head,buka block.kalah gi mati
apache (selayang)
January 26, 2005   10:59 PM PST
 
rempit 4 life !
nazipunk@pd
January 25, 2005   12:10 PM PST
 
kengkwn mat rempit klu lu org ingat gua thn 1999-2001,kita berlumba n berempit kat port dickson,wa naik rxz warna tetsuya harada,orange hitam n grey,wa punye pomen keong,depan pantai port dickson,itu lah wa mat lebai....dah lepas berempit kita carik pondan kat pantai pd batu 4 or batu 7 teluk kemang...oit itu lagi best siot kita berempit pulak dgn pondan kita suruh pondan kulum kote...uhhh susah nak gambarkan...best siot....itupun klu lu org ingat..klu xsilap wa,wa bykali berempit dgn bebeudak politeknik pd..mmmm klu berlumba n berempit ni best siot...kita bleh dpt kepuasan dgn berlumba.bwk motor laju2,n berempit sesama kengkawan yg kenal dan yg xkenal...hnya mat rempit yg kenal n tau kepuasannye...tnya lah mat rempit klu ada kemusyikilan...
kamal
January 24, 2005   11:03 PM PST
 
Rileks jgn buat kecoh
awex wan kamarudin
January 24, 2005   04:14 PM PST
 
haii...mat2 rempit....apa laa yg kau org dapat dgn merempit,membingitkan telinga jeerr...mak bapak kau org x ajar disiplin langsung keerr......!!kau org ingatkan jalan raya 2 mak bapak kau org yg punya keerr.....?kau org x sedar ke,apa yg sedang berlaku d sekeliling kau org skrg....??mati x mengenal usia so..pandai2 laa...masih blom terlambat utk insaf...aku cuma nak ingatkan jeerr....aku pon x tau apa yg syok sgt lumber motor 2....menghabiskan minyak motor jeerr....bukan dapat apa pon....silap hari bulan mati katak jeerr tengah jalan....tapi nak wat cam ner kan....kalau dah dasar mat rempit 2,mat rempit gak.....gah d jalan raya jeerr.....cam kate .kamarudin....kau org nie bukanye mat rempit.....tapi ANAK2 KAMBING YG TERLEPAS DARI KANDANG....!!!!sian kat mak bapak kau org,penat2 bela dari kecik...,tapi bile dah besar jadi kambing terbiar.....ok laa sapa yg rasa x puas hati tu..harap maaf yee..hidup niee bukan nye lama..soo bertaubat laa....
z
January 22, 2005   03:52 PM PST
 
sesiapa berminat nk mengurut atau batin email saye kat azytion1@yahoo.com
d area KL anda pasti tertidur terus kene urut heheheh
harge murah jerk boleh runding
ok blahhhh
TERAP^
January 19, 2005   11:22 PM PST
 
tu la mat rempit,org buat moto tayar dua dia naik tayar satu
TE 4434
January 19, 2005   09:55 PM PST
 
gua nak jual moto c 70`enjin standart bulat;
gear box ex5 class 1'
block 2k rcing
cam 2.4.
karbo 250'
rim aloi silver 18 1.6
warna biru laut
ekzos 110
break dist dpn blkg
head 110`
klajuan:160km 500m`
harga: bleh runding......
017 9797015
mane2 nak lumber ngan gua bleh trun kat jln airport;
trg.
mat zan
January 16, 2005   09:06 PM PST
 
bgrani test la ngan motor gua
honda c 50
klau tak berani tak rempit
kita main 100 meter
ye tak
ape brg main 1 kilo , ke 2 kilo,
berkilo kilo ke
pikap motor gua mcm jet
brani main lah jom
gua kasi nombor kontek gua 0122429255.
ok ade
brani
ka
kawan

ayan_cobin_15
January 15, 2005   02:10 PM PST
 
barani kite lumbe
tak barani tu konek kasik anjing la
Name
January 7, 2005   10:53 PM PST
 
wei! aku adalah salah seorang scoter girl jb. Aku punya group x nah wat hal. Baik punyo!
KAIZOKU Johor Bahru.
Mayon
January 7, 2005   04:30 PM PST
 
woi..mai la blah penang plaK...
MAi tengok kAT siniae plaK...!!!
Syah
January 4, 2005   07:19 PM PST
 
[Off Tppic ] sape nak tank rxz / tangki warna merah boshhh baru lepas cat/tembak ...rm130 ...boleh citer...apeapehal call je atau sms 012-6333616/017-3412447 ...
seleme
January 4, 2005   02:35 AM PST
 
ooooiiiiiiiiiii rempit2 gak tapi minah tu kalau boleh jangan bawa round je mesti korek punyeeeee.and one again sembahyang tu jgn lupa okkkkkkkkkk..... ok skrg kita prennnngggggggggggggggg
ABN 400
January 2, 2005   08:48 PM PST
 
apa barang mat rempit N9.... ex5 kriss main ngan mtr gua.. dak perak (ipoh) honda petak jer beb ... gear 3 lagi tue... tertinggal.... lemah la teknologi N9..hehhehe ... mo main marila... wakakka
joki maut
January 2, 2005   02:13 AM PST
 
apa barang minah rempit....nama jer minah rempit tp tak rempit pun..
tumpang glamour jer ngan kaki2 rempit nie....mat rempit sumer jgan pkir psal minah2 rempit nie bukan leh wak bini pun...x lyak...minah rempit jd babun hutan pun ok la....
ekekeekeke...jgan mrah saper yg mnah yg tak rempit tu dan mat2 rempit yg der mnah rempit...muahahaha...peACe..
joki maut
January 2, 2005   02:09 AM PST
 
prenggggggprenggg.....

woiii..nk rempit biar la rempit power2 gitu...jmpa polis wak roblok kita prenggggprengggg smpai polis kjar kiter kata haiiii2 byeee2..

kau mahu caraku...itulah gayaku
rempit....

wan kamarudin jgan nk mnyibuk pasal mat rempit...duk umah jer wak main.....
bo_nakal2
December 29, 2004   08:33 PM PST
 
rempit2 gak.....sembahyang jangan tinggal....... idop txr150 jaws
BAH KTIM
December 28, 2004   08:43 PM PST
 
KPD SEMUA BUDAK KTIM GUA DSINI KAT KOLEJ XNAK BIKIN KEPALA.KALU MAU BIKIN KEPALA KAT LUAK BUKAN KAT KOLEJ.AKU NAK SAMPAIKAN SALAM KAT MEMBER GUA MAT MOTOR PAK MAT,ACIM,ALONG,ANGAH ,WAN RXZ,MAN BIUL,AH SHIONG,IJAL,ARIP,NONOI,PAK TAM,NIE SUMA BUDAK TEAM YAMAHA. INI PULAK BUDAK KOLEJ ISLAM ACOT TT PANTHER,JAWA,OM PUTEH,ARAB,OWEN,ALLIP, FIFI DAN OUR GENG CLUB.BABAI CHAU DULU
BAH KTIM
December 28, 2004   08:37 PM PST
 
NAK BIKIN MOTORR PEGI KAT AH SHIONG DIA BAIK PUNYA BIKIN .DIA DUK BUKITB RAMBAI MELAKA.K WA PAKAI MOTOR LAGENDA WA SET METER DGN RXZ MEMBER GUA DAPAT 170KMJK ...K CHOU DULU BABAI HIDUPKAN PEJUANGAN REMPIT KITA.VROOMMMMMM
nas pbt
December 22, 2004   12:23 PM PST
 
woii bebudak johor sape motor paling kuat jb hah. budak tun aminah ke kmpng melayu
nas pbt
December 22, 2004   12:21 PM PST
 
%%%@##^*)++((__((
rempit semalaya
December 21, 2004   12:37 PM PST
 
hidup mat rempit
putor di ipoh
abang n angah di taiping
ayus di klang
gua caya sama luu
due6989
December 20, 2004   12:22 PM PST
 
mat rempit kelate mace babi pakai bare golok,byk budak2 wt xtahu gapo satu palo otok xkembe.mcm babi pakai pakaian wt aku lap jubo aku je.kasut timbe aku ,aku buang dlm tong sampoh gitu je.ore xpakai dh kasut tu...unntuk geng2 fredy jgn trasa pulak sbab aku xoyak ko mu.
Name
December 20, 2004   12:21 PM PST
 
mat rempit kelate mace babi pakai bare golok,byk budak2 wt xtahu gapo satu palo otok xkembe.mcm babi pakai pakaian wt aku lap jubo aku je.kasut timbe aku ,aku buang dlm tong sampoh gitu je.ore xpakai dh kasut tu...unntuk geng2 fredy jgn trasa pulak sbab aku xoyak ko mu.
KL menjaerit
December 17, 2004   01:55 AM PST
 
operasi kat KL minggu ni janagan keluar nak keluar bawe awek skali............................................
melayu gangz
December 17, 2004   01:54 AM PST
 
wei semua mat mat rempit prihatin sini
kalau nampak budak hindu belasah je dan halau balik ke india tahu tak???????
support melayu sikit
motor standard nak ram ram ram .......ajak race cakap standard ........................................................................................
rempit_99
December 17, 2004   01:51 AM PST
 
Krom apa guna, gantui kat JPJ hari tu terus sita duit rugi 3000 ringgit
babi betui
Mat rempit biase tak lepak kah
kat dataran ipoh tu
banyak scotter kat sana
bagi lah idea nak modified sampai menang budak manjoi tu ahhhhhhhhhhhhhh
Mat ex5
December 17, 2004   01:47 AM PST
 
rempit di ipoh gua lihat mase MerdeKa thn ni
semua dah ubah ubah motor cina pet pun nak main bawe ah moi sekali gile oooooo
jumpa lah ACU 5374 paling laju di ipoh tapi dah taubat dah dah weling kat jusco 10 tiang full krum blok pun krom juga
Gile Mat rempit di iph
rempit_ipoh
December 17, 2004   01:44 AM PST
 
al leh..................mat_rempit di ipoh skrg selamber je kat sini race tak habis habis malam sabtu dan ahad sabtu ade budak manjoi nak main duit
4stroke kalah juga nak main dgn kap petak mainalah 2stroke punya 125z dan panther lah
kat airport jln strike je
kat labu jumpa hantu mat_rempit gaberah je
cepai
December 16, 2004   01:08 PM PST
 
idup bebudak 4 stroke.respek gile kat bebudak johor ngan bebudak ipoh
cepai
December 16, 2004   01:08 PM PST
 
idup bebudak 4 stroke.respek gile kat bebudak johor ngan bebudak ipoh
MAT REMPIT BM
December 14, 2004   01:45 PM PST
 
MAT TANJUNG BODOOO,KAYUUU MOTOR KALE MALE MACAM HINDU
minx 'hot linee!!
December 13, 2004   10:52 AM PST
 
wooo!!! apa-apa hal pun .. turun KL dlu, sape-sape yang rasa hebat,punyai kemahiran, semangat jitu dan JIWAA REMPIT!! jom malam minggu kita turun dataran merdeka and round town lepak maju junction.. main cilok.main pacak.. sape brani turun j,raja laut setiap malam minggu ataupun panaskan line kat uptown.. peace rempit ..gua support rempit .. x mau gaduh2 sama rempit. rempit tetap rempit , kita sesama geng @sesama puak ' REMPIT fuckk POLIS!!^&%^%. tuu jee.. sesama kite mau maufakat.. gua blahh!!
apek otai
December 13, 2004   12:47 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 13, 2004   12:46 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 13, 2004   12:46 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 13, 2004   12:45 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 13, 2004   12:45 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 13, 2004   12:44 AM PST
 
Mat² REMPIT N9...korang harap aje ada track JEMPOL...tapi yang menang kat track tu kebanyakannya budak² luar N9...apa kes la korang ni...kata motor lu orang power²...sampai boleh tapau 1 Malaysia punya...cuba lu orang buktikan yang motor korang power²...setakat cakap aje...baik tak payah...baik korang simpan aje motor korang tu...bawak di noreh lagi bagus...kalau setakat cakap aje...Mak Limah Janda pun boleh cakap motor dia power...apa² pun...gua rasa Mat Rempit JOHOR STILL THE BEST kat Malaysia ni...Mat² Rempit negeri lain pun gua respect jugak kecuali Mat² Rempit N9 la...ko nak tau sebab apa aku tak respect Mat² Rempit N9...sebab diorang semua cerita berapi jerk...kalau berani turun Track Pasir Gudang la...baru korang tahu erti `MAT REMPIT` yang sebenar...apa macam Mat² Rempit N9...ada berani tak mau gegar Track Pasir Gudang...cau...cin...cau.
apek otai
December 12, 2004   03:34 AM PST
 
Rempit Johor Power...lagi² budak² 125 Z KLUANG...kepada budak² N9...mana ada org lumba kat tengah² pokok getah...orang gila je lumba kat situ...ade berani turun Pasir Gudang la...baru boleh tunjuk skill korang yang power pun tak power sangat la...cau...HIDUP REMPIT JOHOR (CLUEWANG).
REMPIT BATU 2 , JOHOR
December 9, 2004   02:39 PM PST
 
WEI KALO BERANI HAPPY NEW YEAR TRUN JB LAH . KALO NAK TGK PENANGAN JB.MEH LAH . SETAKAT CKP JER TAK GUNE!!! MACAM BAGOS² JER. KALO BTOL² KORANG NAK CARI MANGSE TRUN DANGA BAY PASTU KORANG CARIK LAH MAT YG BEBETOL REMPIT BARU LAH KITE LEH TGK SAPE YG KENE.. BRANI TAK BERANI..
mat rempit s.p.u
December 9, 2004   01:54 PM PST
 
kpd suma bdk rempit seluruh malaysia, kalu nak tengok aksi2 bahaya turun la sini malam minggu n ptg minggu... mesti best punya..
REMPIT BATU 2 JOHOR
December 8, 2004   09:14 PM PST
 
GUA REMPIT JOHO. KALO BERANI SPRINT KAT PASIR GUDANG LAH . SEMUA REMPIT CAKAP JER PANDAI. REMPIT NEGERI SEMBILAN KEATAS. BELAKANG RENDAH MACAM BENGGALI BAWAK KARPET. NAK BELAGAK. BIAR BELAKANG TINGGI YG PENTING SELESA DAN BOLEH PEGI . KORANG CAKAP PANDAILAH . MEH LAH TRUN JOHOR . BERANI TAK BERANI!!!!!!!!!
SyahNippon
December 7, 2004   05:00 PM PST
 
KORANG REMPIT AKU PON REMPIT,TAPI TAKYAH LA POYOS SANGAT,RILEKS JE DA LA KAN.
Name
December 6, 2004   11:39 PM PST
 
kaorang semua kat cnie tak payah cite letop...meh ler dtgkat pekeliling...try rxz gua...berkilo2 kene cicih....tak puas hati cari gua kat myspace...sangak_budu@yahoo.com...
gila-gila remaja
December 5, 2004   08:25 PM PST
 
mat-rempit png lagi live,kalau korang nak bohsia aku leh kasi................kalau berani datang la............syam
Name
December 3, 2004   08:32 PM PST
 
jom main pekap dgn honda cup berani tak budak penang
TBK racing
December 3, 2004   12:05 PM PST
 
hampa jangan dok kata mat rempit jahat tak semua jahat camtu mat rempit pun semayang cukup 5 waktu gak
TBK racing jerlah kami rempit rempit gak
AlpineStars
December 2, 2004   02:42 AM PST
 
kpd rempit2 suma.....jgn takut kat bdk pomen tero belasah je.....bajek otai tapi motor tak kuat
farhan_siong selayang
November 30, 2004   12:14 AM PST
 
aku anak kelate tapi aku duk kl.aku ade ex5 cover set standard.kaburator tx.blok korek ade berani figh ngan budak siong
tiger
November 29, 2004   03:47 PM PST
 
kalau nak main moto.....jom turun ipoh...setakat Z budak kl selamba je mat-mat rempit EX-5 ipoh pancung....kalau x caya turun la sini kalau berani.....jgn poyo je woi
enal
November 29, 2004   03:14 PM PST
 
gua dak rxz. jangan kasi malu dak rxz key.
ZAINAL
November 28, 2004   10:02 PM PST
 
HOI``NAK TES MARILA TAMAN MAS PERAK CALL=0199233408+0135077321
BURNOUT
November 27, 2004   12:47 PM PST
 
WOI.KORANG PATUT RESPEK BDK2 SEGAMBUT.
ana88
November 26, 2004   03:33 PM PST
 
hahai budak budk hidup mst rempit ok.........kita jgn tk pacak pulak........kalau korang nk kenal aku.....ini no pon aku.......0166558941 saya ana88 byby.......
SS2 merah
November 25, 2004   04:07 PM PST
 
saper berani main ngan gua....moto SS tp convert SS2....ade
power...exhaust racing boy...
ReMpiT_Jr
November 23, 2004   06:11 PM PST
 
kalau nak buat pacak datang lah ke Dataran Merdeka Ok.............. PEACE 4 MaT ReMpiT
ReMpiT_Jr
November 23, 2004   06:11 PM PST
 
kalau nak buat pacak datang lah ke Dataran Merdeka Ok.............. PEACE 4 MaT ReMpiT
Name
November 23, 2004   06:04 PM PST
 
ye la kot
ex5 box
November 19, 2004   11:49 AM PST
 
selagi nyawa dikandung badan,
selagi itu jiwa ingin merempit..
aku tak suka org cakap lumba haram!!!
budak tgh rempit,katanya lumba haram...ape da?
kalau berani turun kl...cari aku...ex5 box WJH9625brake disc depan blakang (barang panas)...kalau nak main pacak ajak aku skali...
RXZ
November 18, 2004   02:44 AM PST
 
AKU SEORANG MAT REMPIT .................................................................................................................... RXZ ROMPONG
kiyo
November 17, 2004   02:00 PM PST
 
weh..aku nak tanyer..minah rempit ampangan senaang kena angkut ker?comment please!!
LuFTy^reMpiT
November 16, 2004   01:38 PM PST
 
kpd sume mat rempit slamat ari rayo!!lepas rayo ramai-ramai gi dataran shah alam ok?kalo ada lagi mat mat rempit nak comment pasal ni bagi je aku nak baca gak.......ok bye......"PEACE 4 REMPIT"
toyol
November 10, 2004   10:04 PM PST
 
kepada mat rempit seduni malam rayo ni jom ramei2 turun nogori ok.....pret..pret.....hidup REMPIT
gila2_rempit
November 10, 2004   07:19 AM PST
 
idup rempit......gua rempit klate mali
muffler4p
November 6, 2004   09:23 PM PST
 
oit!!!
idupkan scene rempit malaysia..
biar satu dunier tau sape mat2 rempit malaysia..
wan kamaruddin,
turun padang ada brani?
kalau stakat besar di mulut..
tp ati kecik..
apa barang..
malam minggu sama2 kite
gegarkam malaysia..
preeeennnnggggg!!!!!!!!!!
otai
November 5, 2004   02:12 AM PST
 
setakat moto..apa brg , keta lah lyn.........bodoh
C70 POWER
November 3, 2004   10:20 PM PST
 
KALAU NAK TENGOK MOTOR C70 PALING LAJU KAT MALAYA DATANG PARIT JAWA OK.KORANG PASTI TERKEJUT.
mat RemPiT TRg
October 25, 2004   12:42 PM PDT
 
salute kepada smua mat rempit2 kite.....siapa yg bawok phanter jerung tu aku tabik r.....kalau 750 kejo,korang ramai2 kejo dia balik
Daus(jokibrani)
October 23, 2004   01:02 AM PDT
 
aku suka jadi mt rempit nie pasal ia dapat melepaskan tension aku....kalau kat litar mana best kena pakai suit keselamatan... pastu kurang cabaran...... kalau merempit bleh main cilok2... tapi aku syorkan korang sapa yg kurang keberanian janganlah ceburi bidang nie ....
Daus(jokibrani)
October 23, 2004   01:01 AM PDT
 
aku suka jadi mt rempit nie pasal ia dapat melepaskan tension aku....kalau kat litar mana best kena pakai suit keselamatan... pastu kurang cabaran...... kalau merempit bleh main cilok2... tapi aku syorkan korang sapa yg kurang keberanian janganlah ceburi bidang nie ....
wer
September 20, 2004   05:26 PM PDT
 
sapem moto kuat mai sini kite main OPEN
sharul
September 2, 2004   03:42 AM PDT
 
rempit??????????????????????
oiiiiiiii bangun gi rempitmalam minggu jadila
Name mt rempit kpg konggo
August 31, 2004   10:52 AM PDT
 
biar bawak motor gila2.jgn jadi orang gila sudah la.agak2 nak sed tu saund la k . skilo gua berani lebih gua tak boleh
Name
August 24, 2004   07:29 PM PDT
 
tank catalyzer.saper mau tolak
REAMY
August 21, 2004   01:36 AM PDT
 
WOI LU APAHAL NAK SOUND2 MAT REMPIT NGAN MAT KRETA LANTAK KITORANG LAH NAK BUAT APE PUN KAU JELES CKP
MAT LAUK
August 21, 2004   01:30 AM PDT
 
hidup mat rempit,KLU ADE BOHSIA TU JGN LUPE PAYONG
zul
August 21, 2004   01:21 AM PDT
 
ape kabo mat rempit semua. aku zul budak p.klang. aku pun rempit cam korang yg melayari web ni.walau ape pun aku ade sikit pesanan bwk motor tu elok2,klu ade anjing wat block,korang langgo je anjing tu,pastu tunjuk fuck kat dorang. klah terud kan perjuangan kite dbg mat rempit.jgn goyang dgn undang2. klu mat ya aa au lepak pot rempit kasi halau k
amie
August 20, 2004   02:56 PM PDT
 
ingt2 ckit bile merempit tu,aku dah mengalami trauma bile naik motor ngan mat rempit
Anak Selangor
August 19, 2004   04:55 PM PDT
 
2 la apra la korang.Nak merempit agak2 la.Gi la merempit kat tanah perkuburan ker.Korang nie mcm siot jer sbb membahayakan org lain.Kalo nak ajak mati pun mati la sorang2.Nie buat skill ntah pebenda ntah.Nenek aku lagi terer..siap tak nyah pegang handel bwk moto.K...byee
Anak Selangor
August 19, 2004   04:54 PM PDT
 
2 la apra la korang.Nak merempit agak2 la.Gi la merempit kat tanah perkuburan ker.Korang nie mcm siot jer sbb membahayakan org lain.Kalo nak ajak mati pun mati la sorang2.Nie buat skill ntah pebenda ntah.Nenek aku lagi terer..siap tak nyah pegang handel bwk moto.K...byee
wan kanu KBJ4159
August 16, 2004   08:10 PM PDT
 
OI AKU MAT REMPIT KDH.SAPER SINI PANDAI NAIK MTR RIM SATU,MAI FIGHT NGAN AKU.
wan kanu KBJ4159
August 16, 2004   08:09 PM PDT
 
OI AKU MAT REMPIT KDH.SAPER SINI PANDAI NAIK MTR RIM SATU,MAI FIGHT NGAN AKU.
kriss 160z speed 7
June 3, 2004   04:12 PM PDT
 
kpd mat2 rempit.....jgn musnahkan kata2 mat rempit tue.biar satu malaya tau @ dr pelusuk mn sekali pun.mn2 matrempit s.p.u png.kita berhimpun kat molek yep.ada game rancak nyer.


biar kita rasa satu kepuasan dlm diri kita.kita ajak ramai2 lg turun padang.yg mane dok dgr wan kamarundin ckp saje,mn syok.biar ikut skali pasti nak lagi.


hidup mat rempit diseluruh malaysia...perjuangkan hak kita sebagai mat rempit.jgn bg org kata kita kambing jlnan.kita bunuh sapa yg kata mcm tu.preeeeeeeennnngggggggggggggg.pecut lg.
bye
caucincau!!1...
vroooooooommmmmmmmmm
prannnngngngnggngn
Aizan
May 18, 2004   05:54 PM PDT
 
Aku bawak kereta taklah memekak tengah-tengah malam sampai budak-budak tak boleh tido. Aku cuma laju aje.

Aku pun sebenarnya taklah anti sangat bebudak bawak motor nie, tapi janganlah buat motor tu bising sangat. Lepas tu bebudak tu pegi mengaumkan motor tu. Siapa tak marah.
nice2kid
May 15, 2004   03:44 PM PDT
 
ah yah itu biar kan saja, sini tak boleh sana tak boleh , bosan betullah!
azam
May 9, 2004   04:35 PM PDT
 
ingat juga bilamana kita sedang memandu. aksi kita juga diperhatikan orang. malahan kereta kau tu ada url besar kat belakang eheheheheh
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry

Jom Sembang !
   







<< May 2004 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31






Contact Me

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:




rss feed